Informacije o prodavaču

Eurocentar d.o.o.
Tvornička 3
71000 SARAJEVO
Bosna i Hercegovina
PDV broj: 202275750006
ID broj: 4202275750006
Informacije i reklamacije na broj telefona: 00387 33 760 100

Zašto twistshake ?

Odabir brenda baby proizvoda za vaše dijete može izgledati kao presudna odluka. Postoji mnoštvo izbora. Neki se fokusiraju na estetiku, neki na tehničke značajke. Znamo da je za Vas ključna dobrobit vašeg djeteta.

Zato želimo da Vam omogućimo da svojoj bebi posvetite vrijeme i pažnju koju zaslužuje, bez opterećenja svakodnevnog života.

Twistshake teži razvoju proizvoda koji su jednostavni i sigurni za upotrebu, ali i nudi atraktivan dizajn. Smatramo da težnja ka funkcionalnosti ne znači da možemo zanemariti estetiku, a naši dizajneri uvijek traže načine da kombinuju praktičnost sa dizajnom prijatnim za oči. Dobili smo nekoliko nagrada u vezi sa dizajnom i funkcionalnošću, što je za nas potvrda da razvijamo sigurne, funkcionalne i privlačne proizvode.

Bebe su jedinstvene. Sve imaju svoje individualne potrebe, a one se mijenjaju istom brzinom kako i bebe rastu i razvijaju se . Naš cilj je da postanemo eksperti za sve faze bebinog odrastanja. Kada se dijete suočava sa novim izazovima, želimo biti tamo da mu pomognemo putem naše inovativne i sigurne linije proizvoda.

Proizvodi namijenjeni bebama su sinonim za ogromnu odgovornost. Garantujemo proizvode apsolutno najvišeg kvaliteta kroz poštovanje svih zakonskih kontrola kvaliteta, kao i putem redovnih internih pregleda i ispitivanja. Ovaj mentalitet se prožima ne samo kroz proizvodni proces: to je kamen temeljac poslovanja kompanije Twistshake.

Svi proizvodi kompanije Twistshake su bez BPA, BPS i BPF polimera. Twistshake brine o vašoj sigurnosti. Želimo da Vašem dijetetu priuštimo najbolji mogući početak života.

Proizvodi Twistshake-a koriste samo sirovine koje ispunjavaju sve sigurnosne propise u pogledu proizvoda za hranjenje.

Imamo ručno odabrane materijale najvišeg kvaliteta i vjerujemo da je ovo nešto što postaje jasno kada se susretnete sa našim proizvodima. To se vidi na prvi pogled i prvi osjećaj. Način na koji radimo podrazumjeva redovne zahtjeve za kvalitetom koji se obavljaju u saradnji sa laboratorijama za testiranje svjetske klase, sve u cilju garantovanja kvaliteta i sigurnosti na apsolutno najvišem nivou.

Historija Twistshakea

2011. godine sam čuvao sina moje tetke. Ovaj zadatak je zahtjevao punu pažnju i brzo mi je postalo jasno da to neće biti nimalo lako. Ono što je uzimalo najviše vremena je bilo hranjenje: komplikovane plastične vrećice, zgrušana hrana, mučenje oko čišćenja, a nakon obroka kompletna kuhinja je bila u neredu.

U narednim mjesecima često sam bio zadužen za čuvanje djece. Problemi sa kojima sam se prvi put susretao nisu magično nestali, a suočavanje s njima s vremenom me navelo na razmišljanje – kako da smanjim i pojednostavim taj ogromni posao oko hranjenja bebe. U tom trenutku nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana imati priliku da predstavim bočicu za bebe koja je dizajnirana da bi se konkretno bavila ovim problemima.

Kako je vrijeme prolazilo, moj rođak je prerastao baby bočicu i nisam razmišljao više o komplikacijama koje mogu nastati prilikom pripreme baby hrane.

Nedugo zatim, jednog ljetnog dana svjedočio sam slučaju mame koja je vozila baby kolica. Beba u kolicima bila je uznemirena, gladna i vrištala je. I majka je izgledala uznemireno, boreći se sa vrećicama baby hrane i bočicama. U jednom trenutku mami je sve to ispalo na pod, a beba je postala još glasnija. Prišao sam i pomogao joj da pokupi sve, dok je ona smirivala dijete.

Ta situacija me vratila u vrijeme kada sam čuvao rođaka. Vratile su mi se ideje i rješenja o kojima sam tada razmišljao. To mi je bila poruka da problemi koje sam ja imao kao babysitter još uvijek nisu bili riješeni. Da bih bio siguran da sam na pravom putu, o ovim idejama sam razgovarao sa prijateljima koji su roditelji. Svi su govorili o istim komplikacijama. Neki su imali svoja rešenja za ove glavobolje, ali mnogi od njih su se samo osjećali nezadovoljnim nedostatkom ponuđenih proizvoda.

Poslije ovog istraživanja došao sam do tri ideje koje su na kraju postale kamen temeljac u našem radu u Twistshake-u:

Sprječavanje grušanja u hrani za bebe
Efikasan način za spremanje hrane
Jednostavno čišćenje

Želimo stvarati proizvod koji je praktičan i lak za korištenje, a sam po sebi je potpuno novi način za rješavanje potreba roditelja i njihove djece.

Danas, ponosni smo što smo predstavili Twistshake, bočicu za bebe koja je razvijena vodeći se ovim idejama. I to se ne bi dogodilo da tog ljetnjeg dana nisam sreo tu majku.

Vienar Roaks – Osnivač i izvršni direktor – Twistshake of Sweden

Twistshake Newsletter

KOŠARICA

Wishlist 0
Continue Shopping